Qooder Etten-leur Brabant rit

Het is zover: de eerste Qooder Etten-leur rit! Wij zijn verheugd om te melden dat dit gaat plaatsvinden op 15 juni 2024. Op deze pagina vindt u alle informatie en kunt u zichzelf aanmelden (dit is noodzakelijk) om mee te rijden met de rit. Let op: aanmelden kan t/m 26 mei 2024.

Informatie over de rit:
Waar: Vossendaal 41 in Etten-leur
Wanneer: 15 juni 2024
Hoe laat: Aanwezig om 09:00, inloop met koffie & worstenbrood
Vertrek (start rit): 10:00
Voor wie: Iedere Qooder en/- of 3- of 4 wiel motorscooter rijder. (Dus ook MP3, Metropolis etc.)
Doel: Gezellig samenzijn met mede Qooder rijders en enthousiastelingen
Afstand: Circa 150 kilometer
Na de rit: aankomst bij Qooder Etten-leur waarna er een passende afsluiting zal volgen met een hapje en drankje

Vooraf aanmelden  is noodzakelijk (we moeten wel weten hoeveel worstenbrood we moeten bestellen), als u mee wilt rijden willen wij u vragen zich zo snel mogelijk in te schrijven. De rit wordt gereden met een vooraf gemaild GPX bestand. Heb je geen navigatie of telefoon op je motor? Geen paniek, we rijden in groepjes, dus er is altijd wel iemand in de groep die wel de rit heeft.

Het betreft een open rit voor verschillende soorten rijders, houd aub rekening met elkaar en rij veilig!

Het is raadzaam dat iedereen met volle tank vertrekt, zodat er geen tank stops nodig zijn. Onderweg zijn er enkele stops ingebouwd waar u koffie of een lunch kunt nuttigen, let wel: dit is op eigen initiatief- en rekening.
Zijn er vooraf onduidelijkheden, schroom niet en mail uw vraag.

Aanmelden
Voor de organisatie van deze rit is het belangrijk dat wij weten wie er mee rijden met de rit. Daarom is het noodzakelijk om uzelf aan te melden.

 

Aanmeldformulier qooder rit 15 juni 2024

Dit is het aanmeldformulier voor de Qooder Etten-leur Brabant rit op 15-06-2024.
    Kies met hoeveel personen u mee rijdt op één motorscooter.
  • Bij voorkeur een mobiel nummer.
    De deelnemer verklaart: - op geen enkele wijze de organisatie aansprakelijk te stellen voor enige vorm van persoonlijke of zakelijke schade die de deelnemer zou kunnen lijden als gevolg van deelname aan het evenement. - Een goede, duidelijk en voor iedere deelnemer te begrijpen route te hebben ontvangen. - Dat zijn/haar motor minimaal WA verzekerd is. - Over een geldig rijbewijs te beschikken om de betreffende motor te mogen besturen. - Voor, tijdens en na de rit (inclusief de pauzes) geen alcohol of verdovende (stimulerende) middelen te gebruiken. - Zich aan alle verkeersregels te houden. - De deelnemer kan op ieder moment van de route afwijken indien hij dat veiliger vindt.(bijvoorbeeld als de toertocht over een klinkerweggetje gaat met flinke sporen. Door inschrijving gaat u en uw medepassagier akkoord met bovenstaande voorwaarden.