Onderhoud

 

Onderhoud uw mooie Qooder of QV3 bij Qooder Etten-leur

Het onderhoud aan uw Qooder is zeer belangrijk. Wij kunnen dit voor u verzorgen. Wij onderhouden uw Qooder of QV3 volgens fabrieksschema en beschikken over de juiste apparatuur en kennis om eventuele storingen op te lossen en reparaties uit te voeren in onze geavanceerde werkplaats. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het vervangen van uw banden. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf. Service en kwaliteit staan bij ons voorop. Plan uw Qooder of QV3 eenvoudig telefonisch, via WhatsApp of per e-mail in. Eventueel vervangend vervoer is mogelijk! Heeft u een ingewikkelde vraag? Geen probleem. Wij denken graag met u mee.

De Qooder en QV3 kennen een kleine- en grote onderhoudsbeurt. Elke 5.000 kilometer heeft uw trouwe drie- of vierwieler onderhoud nodig. Naast het onderhoud voeren wij ook een algemene technische inspectie uit. De kleine onderhoudsservice vindt plaats bij elke 5.000 kilometer en de grote onderhoudsservice elke 10.000 kilometer. Verder voeren wij ook alle denkbare reparaties uit voor uw geliefde Qooder of QV3 of kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld de montage van banden. Heeft u hier vragen over of twijfelt u ergens over? Neem gerust contact met Jeroen en Thom op via 076-2045334. Indien wij niet bereikbaar zijn streven wij ernaar u z.s.m. terug te bellen. U kunt ons ook via e-mail of Whatsapp bereiken.

Wij zijn flexibel en houden van heldere communicatie!

Door korte lijntjes zorgen wij dat de communicatie binnen ons bedrijf goed verloopt. U heeft een vast contactpersoon en wij denken graag mee hoe we iets kunnen oplossen. Niets is te gek. De prijzen voor het onderhoud en/of de uit te voeren reparatie aan uw voertuig bespreken wij op voorhand. Zo komt u nooit voor onverwachte kosten te staan. Voor onderhoud of reparatie aan uw Qooder of QV3 bent u bij ons aan het juiste adres!

Accessoires

Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor accessoires. Deze accessoires zijn origineel en monteren wij graag voor u. Om uw wensen te bespreken willen wij u vragen om hiervoor contact op te nemen met ons. U bent ook van harte welkom in onze showroom en werkplaats aan de Vossendaal 41 in Etten-leur.

Onderhoudsbeurt of reparatie inplannen?

Neem contact met ons op!

Neem contact op