Zakelijk

U GENIET VAN DE ZEER GUNSTIGE MOTOR BIJTELLING

Voor een motorfiets moet je net zoals bij de auto bijtelling betalen. Vaak is dit 22% bij benzine- of dieselauto’s. Voor de motorfiets is deze echter zeer interessant. Voor een motor moet je de jaarlijkse kosten bepalen en die vervolgens per kilometer uitrekenen. De privékilometers haal je er vervolgens tussenuit en die tel je bij je belastingaangifte op. Woon-werkverkeer ziet de belastingdienst niet als privékilometers.

Als u weinig privé kilometers maakt blijft de bijtelling dus heel erg laag. En in tegenstelling tot een auto die je zakelijk rijdt, hoef je voor de fiscus geen nauwkeurige kilometerregistratie bij te houden.

VOOR ONDERNEMERS IS ER NOG MEER VOORDEEL!

Bent u ondernemer? Dan zit er nog meer voordeel voor u in. Behalve van de lage bijtelling profiteer je dan ook bij de aanschaf van voordelen. Je kunt natuurlijk de BTW terugvorderen. Dat maakt je motor of Qooder al meteen 21% goedkoper. Daarnaast kun je de KIA (Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek) gebruiken. Dat betekent dat je 28% van de netto aanschafprijs (dus zonder btw) bij je belastingaangifte van je belastbaar inkomen mag aftrekken. Auto’s zijn expliciet uitgesloten van deze regeling, maar motoren niet. Dus de Qooder levert in dit geval ook voordeel op met deze regeling!

Bent u benieuwd wat dit voor u betekent?

Laat het ons berekenen. Onze verkoopadviseurs zijn u graag van dienst met een rekenvoorbeeld op basis van uw situatie.
De Qooder kunt u ook zakelijk inzetten. Denkt u bijvoorbeeld aan bezorging of promotie, kantoorbezoeken, klantbezoeken of gewoon woon-werkverkeer. Eventuele personalisatie met uw bedrijfslogo of tekst behoort tot de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een kennismaking en gesprek.

Wilt u meer informatie over zakelijk rijden of Financial Lease?

Neem contact met ons op!

Neem contact op