FINANCIERING & VERZEKERING

U rijdt al vanaf € 100,- per maand!

Financiering & Financial lease

Wilt u de Qooder of QV3 graag in termijnen betalen? Dit is mogelijk. In samenwerking met onze partner De Autofinancier regelen wij de financiering op maat voor u. Bent u ondernemer? Dan zal de Qooder of QV3 in de vorm van Financial Lease gefinancierd worden. Dit heeft veel voordelen, we leggen u ze graag allemaal uit! Als u wilt weten wat u per maand ongeveer gaat betalen voor uw Qooder kunt u een berekening maken en ook direct een aanvraag doen.

Verzekering met 5 jaar garantie

Standaard heeft u 24 maanden (2 jaar) fabrieksgarantie op uw nieuwe Qooder. Als u de Qooderpolis (allrisk) afsluit, wordt de garantie tot 5 jaar verlengd mits uw Qooder elk jaar zijn onderhoud volgens fabrieksschema bij een Qooder dealer krijgt. Dit unieke product is op maat gemaakt in samenwerking met Actua Verzekeringen. Wilt u direct uw premie berekenen? Dat kan door hier te klikken.

ZAKELIJK RIJDEN? DAN GENIET U VAN DE ZEER GUNSTIGE MOTOR BIJTELLING

De aftrekbare kosten van een motor op de zaak

Net als bij de auto van de zaak zijn de kosten van een motor aftrekbaar. U moet dan denken aan:

  • De leasekosten;
  • De motorrijtuigenbelasting;
  • BPM;
  • Verzekeringspremies;
  • Benzinekosten, onderhoudskosten en andere kosten.

Om de kosten van uw motor te kunnen aftrekken moet u aantonen dat:

  • U de motor echt nodig hebt voor je zaak;
  • U de motor minimaal 10% zakelijk gebruikt, aantoonbaar met een sluitende rittenregistratie.
Wilt u weten of u bij aanschaf van een motor gebruik kan maken van de KIA (kleinschaligheidsinvesteringsaftrek)? Neem dan contact op met de Belastingdienst.

Bijtelling motor van de zaak berekenen

Als u de motor ook privé gebruikt, dan krijgt u te maken met een bijtelling privé. Bij een motor is er geen marge van 500 kilometer voor privégebruik, zoals bij een auto wel het geval is. De bijtelling van een motor is gebaseerd op de werkelijke kosten voor privégebruik, terwijl bij een auto sprake is van een forfaitaire bijtelling.

De bijtelling van een motor berekent u als volgt: (totale privé km / som van alle km) x kosten van de motor (exclusief eventuele boetes).

Hoe schrijft u een motor af?

U schrijft een motor van de zaak op dezelfde manier af als een auto van de zaak. Wel moet de restwaarde van de motor reëel ingeschat worden. Voor het bepalen van de restwaarde kunt u overleggen met de leverancier van de motor. Deze kan meestal goed inschatten wat de motor na verloop van tijd nog waard is.

 

GRATIS & VRIJBLIJVEND

Het aanvragen van een financiering bij Qooder Etten-Leur is altijd gratis en vrijblijvend. We komen binnen één werkdag terug op uw aanvraag.

Vul het formulier in, of neem contact op met onderstaande gegevens. We helpen u graag!

Vossendaal 41
4877 AA Etten-Leur
Nederland

E. info@qooderettenleur.nl
T. +31 6 21 36 12 91